Merhaba Sevgili Bilim Severler…

Projemize Bilimsel Etkinliklere Merak Duyan 7’den 77’ ye Tüm Halkımız Davetlidir.

1. Üniversite öğrencileri

2. Lise ve dengi okul öğrencileri

3. Ortaokul öğrencileri

4. Diğer Özel Eğitim Meslek Okulu (Dezavantajlı Öğrenciler) öğrencileri.

5. Bilimsel etkinliklere merak duyan öğrenci aileleri ve diğer tüm halkımız davetlidir.

3 gün boyunca yapılacak olan etkinliklere katılım ücretsizdir.

Proje birbirinden farklı 20 atölye ve 7 sunumdan oluşmaktadır. Projede Atölye Lideri, Rehber, Konuşmacı olmak üzere toplam 47 görevli yer almaktadır. Etkinliklere dair ayrıntılı bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Covid-19 ve diğer risklere karşı sizler için aldığımız önlemleri paylaşmak isteriz:

- Şenlik Atapark açık alanında gerçekleştirilecektir.

- Şenlik Alanına girişlerde ateş ölçümü yapılacaktır.

- Şenlik alanında maske, dezenfektan, çöp kutusu bulundurulacaktır.

- Şenlik katılımlarında MASKE TAKMAK ZORUNLUDUR.

- Şenlik alanındaki atölyeler, sosyal mesafe kurullarına uygun ve sırayla ziyaret edilecektir. Bunun için alandaki rehberler yol gösterecektir.

- Atölyeler Covid 19’a karşı önlem kapsamında bireysel uygulamalara uygun olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

- Atölye alanları her 4 merekareye bir öğrenci düşecek biçimde ayarlanacaktır.

- Etkinlikte kullanılacak tüm malzemeler kullanım sonrası anında ve düzenli şekilde steril edilecektir.

- Alandaki sunum alanlarına rehberler eşliğinde sunum alanının dörtte birini geçmeyecek şekilde belirli sayıda katılımcı alınabilecektir.

- Şenlik alanında doktor, ambulans şenlik süresince 3 gün boyunca bulundurulacaktır.

- Alanda güvenlik görevlilerinin periyodik olarak denetimi sağlanacaktır.

Proje Yürütücüsü
Uşak Üniversitesi